Selecteer een pagina

 

Geheimen van natuurlijke stenen.

Vakantie – dit is een van de liefste en gewenste periodes in ons leven.

Wanneer we dit woord op dit moment uitspreken, komen de meest heldere beelden in ons hoofd op. Gelukkig beginnen we onze vakantie, maar …worden we verdrietig als de vakantie voorbij is en weer aan het werk moeten. Er zijn veel artikelen geschreven en er worden veel adviezen gegeven door psychologen en HR’s over dit thema. Maar ik besloot je een aantal eenvoudige maar effectieve stappen te geven hoe je door de periode van je
“zomerse droefheid” kunt gaan en gemakkelijk kunt overschakelen van je vakantiestemming en op het moment op je werk aanwezig kunt blijven. Natuurstenen helpen ons altijd in situaties die we zelfs niet kunnen verwachten. Laten we het hebben over herstel na de vakantie, hoe we ons kunnen concentreren, op het moment kunnen blijven en ons kunnen opvrolijken.

ZWARTE TURMALINE:
      • zuivert en neutraliseert interne conflicten en negatieve gedachten waardoor zen worden omgezet in positieve en nuttige energieën.
      • is een uitstekend aardkristal, gebruikt om de basis- of wortelchakra in evenwicht te brengen, dat de basis vormt voor spirituele en fysieke kracht voor het lichaam.

MALACHIET:
     • beschermende steen, het absorbeert negatieve energieën en verontreinigende           stoffen uit de atmosfeer en het lichaam.
     • steen van reizigers, Malachiet helpt u om de angst voor verandering of transformatie te overwinnen.
    • biedt weerstand tegen de emotionele bescherming en geneest                                         emotioneel misbruik, vecht tegen verdriet en angst.

Dioptase:
   • een van de meest zachte en warme aanrakingen op Hart die u kunt ervaren,
    het brengt intens comfort en ontspanning.
   • Als u een rustige plek nodig hebt om uw energetische en emotionele toestand te               genezen, is Dioptase uw schuilplaats.
   • Als zuiver kristal kan Dioptase helpen om uw energie te bevrijden van wat dat niet lang meer voor u is en om de dynamiek ervan te veranderen.

Het enige dat we nodig hebben is verbonden blijven en aanwezig zijn met andere mensen en ons. Leef elk moment actief, niet passief.