Selecteer een pagina

Over Ons

40 jaar actief

Over Ontwerper

Ik help om de speciale stijl van zelfbewuste vrouwen te benadrukken die klaar zijn voor extra aandacht voor hun persoon. O’Gem sieraden zijn handgemaakt en uniek in zijn soort. Gemaakt van natuurlijke ruwe stenen en sieradenklei. De energie van natuurlijke stenen houdt me al bezig sinds mijn kindertijd en ben ik er klaar voor om informatie te delen met vrouwen die meer willen dan ze weten of hebben.

Olga Iakymovych

Founder

Over O’Gem

O’Gem – een gewaagd sieradenverhaal! Jij bent de enige, mooi en uniek! O’Gem is gemaakt om uw persoonlijkheid te benadrukken. Bij het maken van elk sieraad gebruik ik natuurstenen, die ik zelf kies. Natuurstenen inspireren en trekken mijn aandacht naar zichzelf. Bij het kopen van een mineraal weet ik vaak wat voor soort sieraden het zal zijn. Sieraden kunnen veel vertellen of veel verbergen, sieraden weerspiegelen je karakter of geven je doelen aan. U kunt de perceptie van u beheersen door mensen in de buurt, met sieraden. Waar hebben je sieraden het over? Weet je zeker dat het niet te veel zal praten? Ik nodig je uit in de wereld van natuurstenen, sieradenklei en heldere emoties! O’Gem is een manifest van de hedendaagse vrouwen: we zijn teder, vrouwelijk en inspirators! Neem deze heldere sieraden aan en stop met aarzelen! O’Gem is het sieraad dat de verhalen vertelt maar nooit liegt. Laat jezelf echt zijn – niet ideaal!

Je koos voor O’Gem? Maak je klaar! Energie zal om je heen stromen. Kun je complimenten accepteren? Leren! Vanaf nu zullen ze je dagelijkse ritueel zijn. Je weet niet waar je je handen moet leggen? Pronk met hen! Verwen uzelf, speel en heb plezier met O’Gem!

Alleen het beste

Verpakkingen

We geven om de emoties van onze klanten.
Om de vreugde van de sieraden te benadrukken dragen wij zorg voor mooie verpakkingen.