Selecteer een pagina

Retourbeleid

Retourbeleid

Art Jewellery is een heel bijzonder item om te kopen. Ik geloof dat je nog lang van je O’Gem-aankoop zult houden en het je zal inspireren. Als u denkt dat dit om welke reden dan ook niet zal gebeuren, zal ik het artikel terugbetalen of ruilen. Stukken gekocht op deze website kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na de datum van ontvangst van de bestelling, met de originele bon en verpakking en ongebruikt. Stuur me een bericht wanneer u dit wilt doen en ik zal u het retouradres verstrekken.

Retourneren of ruilen is niet mogelijk wanneer het artikel op maat of gepersonaliseerd is. Bestellingen moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en in perfecte staat. Items worden geretourneerd op eigen risico van de koper.

Als je je bestelling wilt annuleren of wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Volledige terugbetaling (exclusief verzendkosten) wordt terugbetaald binnen 14 dagen na ontvangst in perfecte staat en in originele verpakking. Eventuele schade en / of krassen veroorzaakt tijdens het transport als gevolg van onjuiste verpakking van de sieraden zijn voor uw eigen verantwoordelijkheid.

Ik hou van mijn klanten en hoop dat O’Gem je een beetje blijer zal maken!